Zorg Aanvragen

Zorgcentrum Het groene Hart biedt u graag zorg. De zorg richt zich op het verbeteren of behouden van uw zelfstandigheid. De zorg kan variëren van een paar keer per week tot meerdere keren per dag.

Kosten en indicatie
Voor persoonlijke verzorging en Verpleging heeft u een indicatie nodig van wijkverpleegkundige. Met deze indicatie, wordt de zorg betaald vanuit de Zorgverzekeringswet, (ZVW). Dit betekent dat uw zorgverzekeraar de zorg vergoedt vanuit de basisverzekering. U betaalt geen eigen bijdrage aan het Centraal Administratiekantoor (CAK). Deze zorg heeft geen invloed op het ‘eigen risico’.

Voor Huishoudelijke hulp en Begeleiding heeft u een indicatie nodig van de gemeente waar u staat ingeschreven. met deze indicatie wordt de zorg betaald vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) U betaald een eigenbijdrage aan het Centraal Administratiekantoor (CAK). Deze zorg heeft geen invloed op het eigen risico van uw zorgverzekering.

Direct aanvragen
U kunt met vragen over zorg, voor het aanvragen van zorg, het aanvragen van een indicatie contact opnemen met een van onze klantadviseurs via Zorgcentrum Het Groene Hart klantenservice op nummer 010-2299122

Acceptatie
Wij kunnen helaas niet aan alle cliënten zorg leveren. Tijdens het intake gesprek wordt de complexiteit van de benodigde zorg geïnventariseerd. Vervolgens wordt aan de hand van ons uitsluitingscriteria en de huidige zorg capaciteit gekeken of wij u zorg kunnen leveren en indien wij dit niet kunnen zullen wij u helpen om een geschikte zorginstelling te vinden die wel benodigde zorg kan en mag leveren.

Vul je gegevens in

    Wij nemen spoedig contact met u op.